Espècies per al Gin-tonic

Posted on Actualizado enn

Image

Ara que la cultura de l’el·laboració de sofisticats combinats de tònica amb ginebra ha arribat al nostre país, a El Jardí volem recordar que tenim totes les espècies que s’utilitzen en aquests còctels:

  • Baies de ginebró (enebro)
  • Cardamom
  • Anís estrellat
  • Pebre de Jamaica
  • Faves Tonka
  • Canyella
  • Regalèssia natural (regaliz)
  • Regalèssia extracte negre (Zara)
  • Vainilla natural
  • Pebre rosa
  • Fruits del bosc
  • Flor de taronger (Azahar)
  • Clau d’olor
  • Flor d’Hibiscus
  • Nuez moscada

I moltes altres. Pregunta per allò que no hi vegis!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s