Alimentació natural

Som allò que mengem

Avui en dia ja ningú no dubta de la importància de l’alimentació per a la nostra salut, tant física com mental. La indústria agroalimentària, en la seva ànsia per maximitzar beneficis, abusa dels agroquímics i d’aquesta manera enverina la nostra terra, el nostre aire, la nostra aigua. Al·lèrgies, malalties autoimmunes, càncers i altres problemes de salut són cada cop més freqüents a la societat occidental. I l’ús de la medicina química com a única forma de tractament, en la majoria de casos, tot sovint no soluciona malalties sinó que en genera de noves.

Apostem per una alimentació natural que es basi en productes majoritàriament vegetals, de proximitat i provinents d’una agricultura de producció ecològica 100% que hauria d’arribar ben aviat. Mentre això no sigui possible, hem d’afavorir la producció alimentària que utilitzi els mínims elements químics artificials.

A El Jardí oferim una gamma de productes d’alimentació natural, saludables i amb efetes beneficiosos per al nostre organisme. Combinant una alimentació sana, exercici físic regular i teràpies naturals per a patologies poc greus aconseguirem viure més i millor.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s