Fruits secs i fruites deshidratades

Fruits secs

Disposem de la majoria de fruits secs, tots ells sempre frescos i gustosos. Els envasem cada dia per que conservin tota la seva qualitat:

  • Ametlla crua amb pell
  • Ametlla crua pelada (marcona)
  • Ametlla torrada
  • Ametlla mòlta (en temporada de panellets)
  • Avellana crua amb pell
  • Avellana torrada
  • Anou del país pelada en meitats
  • Anou de Macadàmia
  • Coco del Brasil
  • Anacard cru
  • Anacard fregit i salat
  • Festuc (“pistatxo”)
  • Ametlla garrapinyada
  • Ametlla garrapinyada amb sèsam
  • Castanya “pilonga”

També tenim llavors i pinyons:

  • Pinyó del país
  • Pipa de girasol crua pelada
  • Pipa de girasol crua amb closca i aiguasal
  • Pipa de girasol fregida i salada
  • Pipa de carabassa crua amb closca i aiguasal
  • Pipa de carabassa pelada crua

També tenim una àmplia oferta de fruites deshidratades dolces (algunes tenen sucre afegit):

  • Nabiu (arándano)
  • Panses de Corint
  • Pruna amb pinyol
  • Pruna sense pinyol
  • Maduixa
  • Pinya
  • Coco
  • Papaia
  • Mango
  • Gingebre
  • Plàtan

Per últim, còctels de fruits secs i fruites deliciosos:

  • Còctel dietètic (sense sal, sucre ni olis afegits), amb fruits secs del país i panses
  • Còctel exòtic, amb fruites tropicals
  • Còctel amanides, amb fruits secs, llavors, nabuis i goji.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s