Garanties de qualitat

La filosofia d’El Jardí, Salut Natural és oferir els productes de la màxima qualitat a preus ajustats.

En aquest sentit, no competim per tenir els preus més baixos sinó per posar a l’abast del gran públic uns productes de qualitat molt per sobre dels estàndards que es poden trobar a la gran majoria de comerços.

Si bé pel que fa als productes envasats (comprimits, càpsules, extractes, caramels, etc.) la qualitat és la que ofereixen els respectius fabricants, en la resta dels nostres productes fem un esforç específic en aconseguir el millor que ens ofereix el mercat.

La majoria de les herbes medicinals i tes són d’empreses que disposen d’un sistema de qualitat que garanteix el control exhaustiu de tota la cadena de producció i distribució, incloent una analítica al laboratori propi que garanteix l’absència de pesticides, metalls pesants i partícules radiactives per sobre dels límits admesos sanitàriament.

La majoria de les nostres espècies i tes són d’una empresa importadora tradicional que selecciona les millors espècies del món. A El Jardí tenim la gamma més alta possible en pràcticament totes les espècies.

La resta de productes provenen de diferents empreses d’elaboració de compostos vegetals simples o combinats, en extractes, comprimits i càpsules. Empreses, la majoria nacionals, amb una llarga història al sector.

Finalment, la qualitat la garantim amb la manipulació dels productes a les nostres parades. Tant les nostres herbes medicinals com les nostres espècies són envasades en bosses individuals de diferents formats (paper o polipropilè d’ús alimentari), garantint que cap agent contaminant pugui perjudicar els productes naturals pel fet de treballar a la via pública.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s